Reacties deelnemers

Peter heeft voor het ‘extended-MT’ van de Atos SAP practise de workshop ‘de 4 Communicatiestijlen’ verzorgd. Hij heeft absoluut waarde toegevoegd en mensen aan het denken gezet. De workshop is goed gevallen.
Pieter van K., Practise director bij Atos
Hartelijk dank voor het verzorgen van de eerste workshop bij Jong Management. De catwalk brak het ijs en maakte er een gezellige bijeenkomst van. Jij stond ontspannen voor de groep en hebt er een goede middag van gemaakt.
Katja J., Management assistente, CBM-Jong Management
Ik heb als deelnemer genoten van de training. Door de drive van Peter hadden de 31 deelnemers een enorme actieve en open houding tijdens de training en gebeurde er echt wat in de groep. Ik kijk uit naar een vervolg op deze training en dat werd door de andere deelnemers ook veelvuldig uitgesproken! Een aanrader voor iedereen die zelf actief wil investeren in het opbouwen van betere relaties door de kracht van de verschillende handelingsstijlen te leren gebruiken.
Menno Kroes, Unit manager bij Atos Nederland
Nog hartelijk dank voor de geslaagde workshop. Het gaf veel inzicht en was door de (visuele) herkenbaarheid ook erg leuk!
Lizan H., Corporate Quality Manager, Vanderlande Industries
Bedankt voor de heldere uitleg, want hoewel ik een Vogel in hart en nieren ben die maar al te graag wil netwerken-, realiseer ik mij dat ik ook de zaken moet afronden en af en toe voor mijzelf de Leeuw moet zijn om de beloofde zaken af te maken. Nogmaals bedankt voor de goede avond!
Fred W., Hoofd Inkoop, Nedinsco.
Ik wil je nog bedanken voor de leuke workshop die je hier voor de Vereniging Logistiek Management (VLM) hebt gedaan. Ik wil zeggen dat ik er nog wat van heb kunnen leren, ondanks dat ik toch al meer dan 40 jaar actief ben in het bedrijfsleven.
Jan van G., Supply Chain Manager, TeleDyne Dalsa
Met veel genoegen heb ik deelgenomen aan je workshop ‘Kennismaken en communiceren’ bij de Kamer van Koophandel. Je benadering van de verschillen in communicatiestijlen vind ik erg boeiend. Je advies aan ons was om eens op de verschillen te letten. En het klopt ...
Herriët S., Kamer van Koophandel
 


© 2008- diffUSE - Disclaimer